Nordea yt

Nordea aloittaa yt:t – jopa 300 voi saada potkut – Ilta-Sanomat

Tehostamisohjelmaa läpikäyvä pankkikonserni Nordea on aloittanut yt-neuvottelut vähentääkseen 250-300 työpaikkaa Suomessa tämän ja ensi vuoden aikana.

Nordea käynnisti vuoden 25. yt-neuvottelut – Turun Sanomat

24.9.2020 — Nordealaisia edustavan ammattiliitto Unio ry:n mukaan Nordea on käynnistänyt vuoden 2020 alusta tähän päivään mennessä yhteensä 25 henkilöstön …

Nordea Henkivakuutus aloitti uudet yt-neuvottelut

Nordea Henkivakuutus aloitti uudet yt-neuvottelut | Ammattiliitto Pro

12.5.2021 — Nordea Henkivakuutuksessa on jälleen menossa yt-neuvottelut. Neuvottelujen piirissä on 14 työntekijää. Kuuden työsuhde on vaarassa päättyä.

Nordea Henkivakuutuksessa on jälleen menossa yt-neuvottelut. Neuvottelujen piirissä on 14 työntekijää. Kuuden työsuhde on vaarassa päättyä.

Nordea suunnittelee ulkoistavansa it-työtä Intiaan

Nordea suunnittelee ulkoistavansa it-työtä Intiaan – työt loppuisivat lähes 370 henkilöllä Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Puolassa – Talous | HS.fi

8.1.2021 — Pankkiyhtiö Nordea suunnittelee vähentävänsä yhteensä enintään 368 it-työntekijäänsä Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Puolassa.

Nordea suunnittelee siirtävänsä it-työntekijöidensä työn kolmannelle osapuolelle. Suomessa työn loppumisuhan alla on 32 henkilöä.

Nordea aloittaa yt-neuvottelut – Suomessa uhattuna 54 … – Yle.fi

Nordea aloittaa yt-neuvottelut – Suomessa uhattuna 54 työpaikkaa | Yle Uutiset

13.10.2017 — Pankkikonserni Nordea on aloittanut yt-neuvottelut, jotka saattavat johtaa Suomessa yli 50 työntekijän irtisanomisiin.

Ammattiliiton mukaan taloudellisia syitä irtisanomisille ei ole.

Nordea aloittaa yt-neuvottelut – pankkialan murros nielaisee …

Nordea aloittaa yt-neuvottelut – pankkialan murros nielaisee aluksi 420 henkilötyövuotta | Yle Uutiset

8.12.2017 — Nordea ilmoitti tänään yhteensä noin 6 000 työtehtävän vähentämiseen tähtäävien suunnitelmien ensimmäisistä yt-neuvotteluista.

Nordea ilmoitti tänään yhteensä noin 6 000 työtehtävän vähentämiseen tähtäävien suunnitelmien ensimmäisistä yt-neuvotteluista. Ensi helmikuun lopulla pitäisi olla tehtynä päätökset 420 henkilötyövuoden vähentämisestä Suomessa.

Nordea ulkoistaa it:nsä ydintehtävät Intiaan – Tivi

25.2.2021 — Yhtiö aloitti ulkoistukseen liittyvät yt-neuvottelut 4. tammikuuta. Päätös koskee Suomessa 27 työntekijää. Kokonaisuudessaan se koskee 267 …

Nordean it-ulkoistus Intiaan varmistui: yt-tulos vaikuttaa yli 260 …

Nordea ulkoistaa it:nsä ydintehtävät Intiaan | Talouselämä

Nordean it-ulkoistus Intiaan varmistui: yt-tulos vaikuttaa yli 260 työntekijään. Pankki on aiemmin ulkoistanut osia it-toiminnastaan. Lukuaika noin 1 min.

Pankki on aiemmin ulkoistanut osia it-toiminnastaan.

Nordea nostaa tuloksensa lisäksi verenpainetta – Sijoitustieto

Nordea nostaa tuloksensa lisäksi verenpainetta | Sijoitustieto

23.10.2022 — Silti äijä luikerteli kaksinumeroisen määrän yt-neuvotteluita palli tallella läpi. Lopulta se vinkui itselleen paketin, vaikka ei ollut …

Lyhyestä mutta kunniattomasta pankkiurastani jäi kuitenkin käteen paljon pankkibyrokratian ymmärtämistä. Olen täyttänyt esimerkiksi hymy naamalla satakunta rahanpesulappua viedessäni käteistä pankkiin. Ei tietenkään ole vuorossa olevan pankkivirkailijan syy, että Suomessa Finanssivalvonta on keskittynyt varsinaisen valvonnan sijaan enimmäkseen maksimoimaan turhaa raportointia.

Nordean yt-neuvottelut päättyivät – lähtijöiden määrä vielä auki

Nordean yt-neuvottelut päättyivät – lähtijöiden määrä vielä auki | Paikalliset | Länsiväylä

2.2.2018 — Yt-neuvotteluiden alkaessa oli laskettu, että lähtijöitä olisi noin kaksinkertainen määrä, siis 420. Osa Nordean poislähtevistä on jäämässä …

Nordean yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet murheellisesti satojen työntekijöiden osalta, sillä työpaikka katoaa reilulta pariltasadalta työntek…

Keywords: nordea yt, nordea yt neuvottelut