Huawei appgallery nordea

HUAWEI AppGallery | HUAWEI Suomi

HUAWEI AppGallery on paras paikka löytää ja ladata haluamasi sovellukset HUAWEI-puhelimeesi tai -tablettiisi. AppGallery tarjoaa sinulle turvattuja, …

HUAWEI AppGallery on paras paikka löytää ja ladata haluamasi sovellukset HUAWEI-puhelimeesi tai -tablettiisi. AppGallery tarjoaa sinulle turvattuja, erikseen valittuja ja monipuolisia kokemuksia.

Suomalaiskehittäjät tietoisia Huawein tilanteesta, mutta …

Suomalaiskehittäjät tietoisia Huawein tilanteesta, mutta suunnitelmat vasta alkutekijöissään – ”seuraamme tilanteen kehittymistä”

25.2.2020 — Huawei AppGallery on Google Play -kaupan korvaaja. … sillä Nordea kertoo jo nyt tekevän yhteistyötä Huawein kanssa.

Kävimme läpi suomalaisien kehittäjien kiinnostusta Huawei Mobile Serives (HMS) -palveluista sekä saimme vastauksia sovelluksien tuomisesta AppGalleryyn.

Näin toimii Huawei-puhelin ilman Google-palveluja – Mobiili.fi

Näin toimii Huawei-puhelin ilman Google-palveluja – sovelluskaupan valikoima kapea ja monet muutkaan suositut sovellukset eivät vaan toimi | Mobiili.fi

31.1.2020 — Huawein AppGallery-sovelluskaupan valikoima vielä erittäin kapea … Pankkisovelluksista kokeilimme Nordeaa, joka toimi normaalisti.

Mistä joutuu luopumaan, jos valitsee pakotepuhelimen … – YLE

Mistä joutuu luopumaan, jos valitsee pakotepuhelimen? Huawei rakentaa imperiumiaan, mutta toteutus ontuu yhä

15.9.2020 — Huawein App Gallery -sovelluskauppa näyttää houkuttelevan etenkin niitä, jotka ovat joutuneet ahtaaseen rakoon Applen ja Googlen järjestelmissä.

Kiinalaisjätin sovelluskaupassa ei ole Koronavilkkua tai verkkopankkia.

Nordea Mobile – Mobiilipankki helpottaa arjen pankkiasiointia

Nordea Mobile -mobiilipankissa voit tarkastella tilitapahtumia, siirtää rahaa, maksaa laskuja ja osallistua verkkotapaamisiin.

Esittelyssä Huawei AppGallery – Sovellusten määrä kasvaa …

16.11.2021 — Miten tässä uudessa P40:ssä toimii esim Wilma, pankkien äpit (esim Nordean), Easypark, Jopox, kauppojen omat äpit (esim. K-Ruoka, H&M), Spotify, …

Huawei AppGallery, Sovellukset, Pelit ja Kilpailut | Sivu 2

16.6.2020 — Onko AppGalleryssä Nordean, S-pankin ja Dansken mobiilit, Viaplay, Cmore? … on tullut nyt saataville myös Huawein AppGallery-. mobiili.fi.

Mitkä sovellukset toimivat googlettomassa Huawei … – Mikrobitti

Mitkä sovellukset toimivat googlettomassa Huawei-puhelimessa? – kokeilimme, osa yllättää | Mikrobitti

11.2.2020 — Huawei AppGallery on ollut esiasennettuna Huawei-puhelimiin jo pitkään. … Nordean Mobiilipankki ja Siirto toimivat.

Huawei toi Mate 30 Pro -huippupuhelimen myyntiin Suomessa. Puhelimessa ei ole Googlen palveluja eikä Googlen Play-kauppaa. Mitkä sovellukset sillä sitten toimivat?

Huawein puhelimissa ei ole enää Googlen palveluita, ja se …

Huawein puhelimissa ei ole enää Googlen palveluita, ja se voi vaikuttaa jokaisen älypuhelimen käyttäjän arkeen – Tällainen on sovelluskauppa, joka yrittää haastaa markkinoiden kaksi jättiä – Teknologia | HS.fi

9.10.2020 — Huawein Appgallery ja Google Play. Puhelimen käyttäjän kannalta tilanne on ollut selkeä. Kun sovellukset ovat yhdessä paikassa, …

Huawein Appgallery on pitkästä aikaa haastaja Googlen ja Applen sovelluskaupoille.

Keywords: huawei appgallery nordea